Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Fertőzések, genetikai állományunk vagy akár a stresszes hétköznapok is könnyedén feladhatják a leckét emésztőrendszerünk számára. Többek között a gyomorfájás, puffadás és szélgörcsök tüneteinek enyhítésére kínáljuk MCT-tartalmú, vegán és cukormentes CBD-olajainkat, amelyek 100%-ig organikus összetevőkből készülnek.


Mi az az MCT?

Az MCT közepes láncú zsírsav, a neve is ebből ered a Medium Chained Triglycerides rövidítésével. Az MCT például a kókusz- és pálmaolajban is megtalálható, és természetes úton segít a fertőzések leküzdésében, valamint az anyagcsere javításában.


Mire jó az MCT-olaj?

A közepes láncú zsírsavak antibakteriális, gombaellenes és antivirális hatása mellett az emésztést elősegítő és könnyítő szerepe is jelentős. Az MCT megemésztéséhez ugyanis nincs szükségünk epesavra, így gyorsabban jutunk belőlük energiához, ráadásul a „jó” bélbaktériumokat is aktivizálja. Ezáltal a fogyókúrázók is előszeretettel alkalmazzák, hiszen a szervezet gyorsabban éri el általa a telítettség érzést és a „kajakóma” sem üt be annyira, sőt, segítségével akár még a megfázást is elkerülhetjük.


Miért tartalmaz MCT-t a CBD-olaj?

Az MCT-olaj a CBD hordozójaként működik, így a jótékony hatású kannabinoidból több jut a véráramba. Így tehát az MCT abban segít, hogy gyorsabban kifejthesse hatását a CBD-olaj, és még az immunrendszert is erősítse.


Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik a CBD-olaj minden jótékony hatására vágynak, de szeretnék meggyorsítani a készítmény felszívódását. Emellett azok is örömüket fogják lelni benne, akik szeretnének odafigyelni vonalaikra és emésztőrendszerüket természetes módon támogatnák.