Mik a reflux tünetei?

Mellkasfájdalom, nyelési nehézségek, krónikus köhögés, rekedtség, torokfájás vagy horkolás. Ez csupán néhány tünete a világszerte milliókat sújtó refluxnak.

A Marry Jane organikus olaj megoldást kínál a szűnni nem akaró gyomorégésre és torokirritációra, mielőtt végleg tönkretennék a gondtalannak ígérkező mindennapokat.

A Marry Jane termékek 100%-ban bio termesztésű növényekből készülnek, külső és független labor által tesztelt, teljes spektrumú kivonatot tartalmazó termékek. A legkorszerűbb, etilalkoholos kivonási technológiáknak köszönhetően, a zárt rendszerben termesztett, nemesített növényekből előállított kivonataink garantáltan a legmagasabb minőséget képviselik.

Hogyan segít a Marry Jane olaj?

  • A Marry Jane olaj csökkenti a gyomor túlzott savtermelését, ezáltal enyhítve a reflux kínzó tüneteit.
  • Gyulladáscsökkentő és izomlazító hatása segít a gyomornak terhelésének csökkentésében
  • Nincs kellemetlen mellékhatása, mint sok gyógyszernek

Próbáld ki a Marry Jane természetes olaját, és számolj le a kínzó emésztési problémákkal!

Miért a Marry Jane termékek?

Organikus összetevők

A Marry Jane organikus összetevőkből készül, és teljes spektrumú megoldást kínál a refluxra 10%-os MCT olaj tartalmának hála.

Kis mennyiségben is hatásos

Az olaj napi már akár 1-2 cseppje is mielőbbi enyhülést hozhat a tünetekre.

Igazolt eredményesség

A glutén- és cukormentes, vegán oldat hatékonyságát Dr. Miguel Guttentag világhírű vegyész is igazolta.

A Marry Jane olaj hatása

  • Szervezetünk ECS rendszere többek között a jó étvágyért és kiegyensúlyozott közérzetért, valamint a pihentető alvásért felel.
  • A Marry Jane oldata aktiválja e rendszert, így nemcsak fájdalomcsillapító hatást vált ki, hanem jelentősen vissza is fogja a savtúltengést, ezáltal pedig a zavartalan alváshoz is hozzásegít.
  • Az olajban található több mint 100 aktív hatóanyag széleskörű és pozitív élettani hatásokkal rendelkezik. Fő összetevői, a fitokannabionidok mind a reflux tüneteinek megszüntetésében, mind azok leggyakoribb kiváltó okának, a stressz enyhítésében is kiemelt szerepet játszhatnak.

Próbáld ki a Marry Jane természetes olaját, és számolj le a kínzó emésztési problémákkal!

Gyakori kérdések

Mit kell tudni a Marry Jane olajról?

A Marry Jane svájci olaj úgynevezett teljes spektrumú hatóanyagtartalommal bíró termék kendermagolajban vagy MCT olajban oldva. Az olaj készítéséhez használt alapanyag svájci termélésből, saját ültetvényünkről származik, ez garantálja a magas minőséget.

Mi a különbség a kenderolaj és az MCT olaj között?

A különbség a két olajtípus között az oldószer. A “normál” Marry Jane olaj kendermagolajban oldott, az MCT olaj pedig közepes láncú zsírsavakban oldott hatóanyaggal bír.

A Marry Jane olaj gyógyszernek minősül?

Nem, a Marry Jane olaj hivatalosan nem minősül gyógyszernek.

Copyright. 2021 marryjane.hu