Milyen tünetekre ajánljuk a Marry Jane olajat?

Időről időre mindenki átél stresszes pillanatokat. A mindennapi felelősségtől kezdve a munkahelyi és családi helyzetekig számos életesemény nyomhatja a vállunkat.

A stressz rövid távon hasznos lehet az egészségre, hiszen segít megbirkózni az adott problémával, ám testünk állandósuló stresszreakciója komoly egészségügyi kockázatokat vonhat maga után.

Olajunkkal átvészelheted a stresszes időszakot, természetes összetevőinek hála pedig számos pozitív élettani hatásának is részese lehetsz.

A Marry Jane termékek 100%-ban bio termesztésű növényekből készülnek, külső és független labor által tesztelt, teljes spektrumú kivonatot tartalmazó termékek. A legkorszerűbb, etilalkoholos kivonási technológiáknak köszönhetően, a zárt rendszerben termesztett, nemesített növényekből előállított kivonataink garantáltan a legmagasabb minőséget képviselik.

Hogyan segít a Marry Jane olaj?

  • A Marry Jane olaj természetes megoldást kínál a feszültség oldására, hogy könnyebben és gondtalanabbul vehesd a mindennapok kihívásait.
  • Nyugtató hatása révén hozzásegít a kiegyensúlyozottsághoz
  • Természetes alapanyagainak köszönhetően gyorsan felszívódik

Próbáld ki a Marry Jane olajat! Megérdemled, hogy kiegyensúlyozott légy!

Miért a Marry Jane termékek?

Organikus összetevők

A Marry Jane organikus összetevőkből készül, hatóanyagai pedig teljes spektrumú megoldást kínálnak a szorongásra, valamint az azzal sokszor szorosan együtt járó depresszió tüneteit is enyhíthetik.

Kis mennyiségben is hatásos

Az olaj napi már akár 1-2 cseppje is mielőbbi enyhülést hozhat a mindennapok feszültségére.

Igazolt eredményesség

A glutén- és cukormentes, vegán oldat hatékonyságát Dr. Miguel Guttentag világhírű vegyész is igazolta.

A Marry Jane olaj hatása

  • Bár a stresszre felírt orvosságok segíthetnek abban, hogy harmóniára találj az életedben, előfordulhat, hogy nem érzed elégnek őket.
  • Oldatunk akár a hagyományos orvosságok mellett is megbízható kiegészítő. Több mint 100 aktív hatóanyaga hatékonyan aktiválja szervezeted endokannabinoid (ECS) rendszerét, amely többek között a kiegyensúlyozottságért és a nyugalomért felel.
  • Az olajban található organikus fitokannabinoidok segítik a szerotonin megfelelő célbajutását az agyban, hogy megnyugtassák a stressztől megfáradt idegrendszert és enyhülést hozzanak akár a nappali, akár az esti órákban.

Próbáld ki a Marry Jane olajat és ints búcsút a stressznek!

Gyakori kérdések

Mit kell tudni a Marry Jane olajról?

A Marry Jane svájci olaj úgynevezett teljes spektrumú hatóanyagtartalommal bíró termék kendermagolajban vagy MCT olajban oldva. Az olaj készítéséhez használt alapanyag svájci termélésből, saját ültetvényünkről származik, ez garantálja a magas minőséget.

Mi a különbség a kenderolaj és az MCT olaj között?

A különbség a két olajtípus között az oldószer. A “normál” Marry Jane olaj kendermagolajban oldott, az MCT olaj pedig közepes láncú zsírsavakban oldott hatóanyaggal bír.

A Marry Jane olaj gyógyszernek minősül?

Nem, a Marry Jane olaj hivatalosan nem minősül gyógyszernek.

Copyright. 2021 marryjane.hu