Barion Pixel Skip to main content

Kosár

A bőrápolás újonnan felkapott hatóanyagai közül sem hiányozhat a CBD. Ez a molekula nem hiába örvend nagy népszerűségnek, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása miatt természetes megoldás lehet több bőrproblémára is.

És a legjobbat még nem is mondtuk, a CBD-vel gazdagított krémek és kozmetikumok nyugodtan használhatóak minden bőrtípusra, hiszen jótékony hatásai közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.
Alkalmazható krémek, szérumok, balzsamok formájában. A Marry Jane CBD krémjei között találhatunk arckrémet, szérumot, arcmaszkot és nyugtató kézkrémet is.

Na de mi mindenre lehet jó egy CBD-s krém?

Amire érdemes odafigyelni

Mindig nézzük meg a termék összetevő listáját és kerüljük az alkoholos összetételű krémeket, mivel az tovább száríthatja és irritálhatja bőrünket. Keressünk az összetevőknél kakóvajat, sheavajat, avokádó olajat a maximális hidratálás érdekében. Ezek az olajok is sejtmegújító és mélyhidratáló hatásúak és CBD-vel kombinálva még inkább ki tudják fejteni a hatásukat. CBD-vel dúsított termékeknél mindig ellenőrzött forrásból származó és bevizsgált terméket válasszunk. A Marry Jane termékei szigorú, svájci minőségellenőrzésen mennek át, biztosítva a kiemelkedően biztonségos és prémium termékeket. A végeredmény pedig hidratált, nyugodt bőr!

Kapcsolódó termékeink

Szólj hozzá!