Barion Pixel Skip to main content

Kosár

Ha úgy érzed, hogy fogynod kellene, vagy szimplán csak egészségesebben szeretnél élni, és emiatt diétába fogtál, akkor azt javasoljuk, hogy feltétlenül tedd a diétád részévé az MCT olajat is, és szervezeted garantáltan hálás lesz érte.

Minden fogyókúrázó előtt ismert tény, hogy mielőtt elköteleződnének és belekezdenének egy diétába, rengeteg információt halásznak össze weboldalakról, szakemberek közösségi oldalairól, ismerősöktől, barátoktól. Egyre többen törekednek arra, hogy csak olyan módszereket használjanak, csak olyan fogyást elősegítő szereket vigyenek be a szervezetükbe, amik természetes anyagokat tartalmaznak, nem pedig mesterségesen előállított szereket.

Természetesen tudjuk, hogy nem egyszerű dönteni, hiszen diéták egész hada áll a rendelkezésünkre, és az, hogy kinek mi válik be, meglehetősen egyénfüggő.

Az viszont biztos tény, hogy minél természetesebb szereket használsz, a tested annál jobban fog örülni neki.

De mi is az az MCT olaj?

Legrövidebben szólva, közepes láncú zsírsavak koncentrátuma.

Bővebben kifejtve háromféle hosszúságban léteznek zsírsavak, ám ezek közül a közepes láncú zsírsavakat tudja az emberi szervezet a leghatékonyabban hasznosítani, amennyiben nem a hízás, hanem a fogyás és a súlymegtartás a cél.

Szerencsére ezeket a zsírsavakat több mint 50%-os koncentrációban tartalmazza mind a kókusz-, mind pedig a pálmaolaj, ugyanakkor jóval kisebb koncentráltsággal, de megtalálható a magas zsírtartalmú tejben és a vajban is.

Az MCT olaj épp ebben segít: hogy ne kelljen evőkanálnyi olajokat beilleszteni az étrendbe, vagy épp ne kelljen literszám tejet innod.

Miért tedd a diétád részévé az MCT olajat?

Mert ennél jobb azonnali energiaforrás nem létezik!

A szervezetbe jutó zsírsavak ugyanis két dolgot tehetnek: vagy raktározódnak a testedben (Melyik diétázó szeretné ezt, ugyan?), vagy felhasználásra kerülnek.

Az MCT olaj az utóbbi fajtába tartozik, így tested az azonnali energián túl megmenekül attól is, hogy újabb zsírrétegek alakuljanak ki rajta.

Sportolók, testépítők és diétázók közkedvelt táplálékkiegészítője az MCT olaj, mert rögtön energizál, beindítja a ketózist, és hatására kevesebb kalóriát viszünk be a szervezetünkbe, mivel hamarabb érezzük a teltségérzetet.

Ha ez még nem lenne elég meggyőző érv, akkor további előnye az MCT olajnak, hogy antimikrobiális tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas arra, hogy elősegítse, hogy a gyomrodban a megfelelő baktériumok lehessenek, melyek az optimális működéshez elengedhetetlenek.

Ha úgy véled, szívesen segítenél a testednek, akkor válassz MCT CBD olajaink közül!

Fő a természetesség!

Az egészséges életmód híveként biztosan te is arra törekszel, hogy minél természetesebb dolgokkal segítsd elő tested működését, ezért ha már ilyen kitűnő zsírsavakból a természetes módokon, azaz étel formájában nem is tudod bevinni a szervezetedbe, koncentrátumként megoldás lehet a diétádra!

Ami külön jó benne, hogy mivel növényi eredetű, ezért vegetáriánusok, vegánok, laktóz- és gluténérzékenyek is fogyaszthatják, így végre ők sem záródnak ki a diétából!

Tégy egy próbát, óvd a tested, őrizd az egészséged természetes módszerekkel! Ha úgy érzed, vásárlás előtt még szívesen informálódnál, keress minket bátran!

Kapcsolódó termékek:

Szólj hozzá!